Woning in de DEMIDEKK


Het is altijd mooi om het eindresultaat te zien wanneer een schilder zijn eigen woonhuis heeft geschilderd. Dit jaar heeft Bas van schildersbedrijf “Schilder Bas” de aanbouw en opbouw van zijn eigen huis geschilderd met de Jotun DEMIDEKK ULTIMATE HELMATT voor het rabatwerk en de DEMIDEKK ULTIMATE VINDU voor de kozijnen en deuren.

Bas was op zoek naar een duurzame oplossing voor zijn houtwerk en was op zoek naar een luxe, moderne uitstraling. In samenwerking met Rob Blokhuizen van ProCoatings is gekozen voor een compleet Jotun systeem en het eindresultaat mag er zijn.

De matte versie van de DEMIDEKK geeft het huis een elegante uitstraling. Het mooiste resultaat wordt bereikt met een donkere of verzadigde kleur in combinatie met lichte kleuren in de detaillering zoals kozijnen en deuren. De combinatie van de klassieke Nederlandse bouw van het woonhuis en de moderne & elegante uitstraling van de aan- en opbouw maakt het tot een uniek geheel.

Omdat de contouren van de houtstructuur in het rabatwerk zichtbaar blijven behoud het geheel zijn natuurlijke charme van het hout.

Het woonhuis van Bas gebruikt hij zelf vaak als referentie naar opdrachtgevers over wat er mogelijk is qua duurzaamheid en uitstraling. Tevens wil Bas opdrachtgevers laten zien dat er watergedragen producten voor buiten zijn die zeer lange onderhoudsintervallen hebben.

Gebruikte kleuren:
DEMIDEKK ULTIMATE HELMATT: 9938 Dempet Sort
DEMIDEKK ULTIMATE VINDU: 1001 EGGHVIT

ProductenDemidekk Ultimate Helmatt - Demidekk Ultimate Vindu
DealerProCoatings
Account ManagerDouwe de Vries