Vakantiepark Roompot “de Katjeskelder”


Momenteel is Geluk Schilders bezig met een onderhoudstraject op het Roompot park De Katjeskelder. Hier voert Geluk Schilders totale renovatie uit aan een selectie accommodaties op het park. Voor het binnen schilderwerk hebben zij gekozen voor de producten van Jotun. De producten die tijdens dit project worden gebruikt zijn:

Voor aanvang van het project heeft Geluk Schilders in samenwerking met verfgroothandel Van Dongen verf een tweetal proef accommodaties behandeld met de producten van Jotun. Na goedkeuring van de parkmanager kon er over worden gegaan tot uitvoering.

Geluk Schilders heeft gedurende een periode van december 2016 tot en met maart 2017 de tijd om tientallen accommodaties te voorzien van een nieuwe verflaag.

De schilders die werken met de Jotun producten zijn allen zeer te spreken over de unieke eigenschappen. “De Jotaproff is zeer makkelijk te verwerken en heeft een zeer goede dekkracht. Het is opvallend dat de Jotaproff totaal niet spat. Dit in tegensteling tot latex van heel veel andere merken. De prijs – kwaliteit verhouding van dit product is fantastisch”.

Tijdens dit project maakt Geluk Schilders kennis met een Jotun Product wat zij nog niet eerder hebben gebruikt, de Jotun Trestjerner Gulvmaling. Dit product wordt toegepast op de plinten en op de trappen in de woning. Ondanks dat dit voor de schilders een nieuw product is zijn ze over de verwerking en eigenschappen positief. “Het is een product wat mooi vloeit en wat heel goed hecht op de gladde ondergrond”. Doordat de Trestjerner Gulvmaling PU is versterkt kan het de belasting goed aan!

De Lady Supreme wordt aangebracht op de kozijnen en op de lambrisering. De Lady wordt ervaren als een product wat zich echt onderscheid van vergelijkbare producten in de markt. “De manier waarop dit product zich laat verwerken is echt super!”

Als Geluk Schilders de mogelijkheid heeft zal het gebruik maken van producten van Jotun. Zij hebben ook ervaring met de exterieur producten van Jotun. Voor de hele lijn producten geldt, kwaliteit staat voorop! Zowel de binnen- als de buitenproducten zullen de levensduur van de ondergrond verlengen zoals geen andere producten dat kunnen.

Voor toekomstige projecten zal Geluk Schilders wederom voor de producten van Jotun kiezen!

ProductenJotaproff 02, Trestjerner Gulvmaling, Lady Supreme Finish
DealerVan Dongen Verf
Account ManagerMark Oomen