TRESTJERNER GULVLAKK is een sneldrogende watergedragen blanke vernis voor houten vloeren die nagenoeg reukloos is. De TRESTJERNER GULVLAKK biedt een uitstekende weerstand tegen slijtage.

De TRESTJERNER GULVLAKK wordt gebruikt voor onbehandeld, eerder behandelde en in de fabriek gelakte houten ondergronden. Het product wordt voornamelijk gebruikt voor houten vloeren, trappen en meubels.

 

  • Blanke watergedragen vernis voor houten vloeren.
  • Uitstekende weerstand tegen slijtage.
  • Ook te gebruiken op andere houten ondergronden zoals meubels.
TypeTransparante / polyurethan vernis.
KleurenKleurloos, transparant.
DroogtijdStofdroog: 2 uur. Overschilderbaar: min 4 uur. Droog: 8 uur. Vermijd sterke belasting in de eerste week na behandeling.
VerwerkingKwast, roller of verfspuit.
Verbruik8 – 10 m²/L, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.
VerdunningNiet verdunnen, materiaal reinigen met water.
UiterlijkZijdemat (Silkematt) / Zijdeglans (Halvblank)
Voorbehandeling

Alle ondergronden schoonmaken met PINGO CLEANER. Eerder geschilderde oppervlakken en in de fabriek behandelde ondergronden schuren met korrel P150-P180. Een schuurmachine is aan te raden om de vloer zo egaal mogelijk te maken. Verwijder de schuurstof grondig.

 

Gebruiksaanwijzing

Voor en tijdens gebruik goed doormengen en tijdens applicatie. De ondergrond moet droog zijn. Breng de verf met een geschikte verniskwast aan of met een roller die de breedte heeft van de houten vloerdelen. Snel werken en vermijd kwaststreken in half opgedroogde verf. Breng drie lagen aan op nieuwe en onbehandelde houten vloeren. Voor recent geschilderde of geoliede vloeren zijn twee lagen aan te raden. Doe eerst een hechtingsproef op geoliede vloeren.