TRESTJERNER BETONGOLJE is een transparante, watergedragen acryldispersie voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, en baksteen. Het vermindert de vorming van stof, zorgt voor een beschermende laagen vergemakkelijkt het reinigen. TRESTJERNER BETONGOLJE heeft een goede hechting, droogt snel, vergeelt niet en is eenvoudig aan te brengen.

  • Watergedragen 1-component vloersealer.
  • Bindt alle stofdeeltjes.
  • Vergeelt niet en droogt snel.
  • Brengt de kleur van plavuizen en tegelvloeren weer tot leven.
TypeTransparante watergedragen acrylaatdispersie.
KleurenKleurloos, transparant.
DroogtijdStofdroog: 2 uur. Overschilderbaar: min. 4 uur droog: 8 uur vermijd sterke belasting in de eerste week na behandling.
VerwerkingKwast, roller of verfspuit.
Verbruik8 – 10 m²/L afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.
VerdunningNiet verdunning, materiaal reinigen met water.
UiterlijkMat
 Voorbehandeling

Het oppervlak moet schoon, droog en vetvrij zijn. Vervuilde plekken en schade op de ondergrond eerst verhelpen. Beton- en cementvloeren dienen vier tot zes weken winddroog te zijn voordat met de behandeling wordt gestart. Overblijfselen van cement- betonsluier, specie en kalkresten  moeten worden verwijderd met diamantschuurmachine, of roterende staalborstels. TRESTJERNER BETONGOLJE kan binnen gebruikt worden op genoemde oppervlakken. Bij gevlinderde betonvloeren altijd zorgen voor voldoende inzuiging van de TRESTJERNER BETONGOLJE. Betonvloeren welke zijn voorzien van een Curring Compound altijd aanstralen. Betonwanden kunnen een bekistings bevatten , deze dient eerst te worden verwijderd. TRESTJERNER BETONGOLJE kan ook worden toegepast als primer en worden overschilderd worden met Oxan A/U en Pre Dekverf. Oppervlakken die reeds behandeld zijn met Oxan kunnen na reiniging en mechanisch schuren (matteren) overschilderd worden met TRESTJERNER BETONGOLJE.

Afwerking

Aanbrengen in één à twee lagen.
Indien als primer gebruikt, desgewenst afwerken met TRESTJERNER GULVMALING of SCANO PRE DEKVERF.