JOTUN-0734-Brunsvart._benk-1910-Mørk-Ørkensand

Creëer een gezellig terras voor jong en oud

Een aangename buitenruimte voor de kinderen creëer je eenvoudig zelf. Met een paar simpele stappen wordt de kindertafel opgefrist in de kleur JOTUN 1910 MØRK ØRKENSAND. Een zachte, rustige geeltint die ook door volwassen leuk wordt gevonden! De kinder picknicktafel is geschilderd met de Jotun Demidekk Details, dat speciaal is ontwikkeld voor houten detailwerk.

Een eigen plek 
De zomer is een heerlijke tijd voor iedereen, en misschien wel vooral voor kinderen. Creëer een kleine patio met tuinmeubilair voor de kinderen en geef ze het gevoel dat ze hun eigen hoekje hebben. Schilder het tuinmeubilair in zomerse kleuren en je tuin is zomer en kidsproof!

Zomerse kinderlekkernijen: IJs en verse aardbeien op hun eigen terras. Speel met kleuren die goed passen bij de rest van je tuin of laat de kinderen hun favoriete kleur kiezen. De tafel is geschilderd met de Jotun Demidekk Details in de kleur JOTUN 1910 MØRK ØRKENSAND, de gevel is geschilderd in de warme en populair kleurtint JOTUN 0734 BRUNSVART met de Demidekk Ultimate Täckfärg.

Stappenplan voor het schilderen van tuinmeubilair

 1. Reinig het oppervlak met de Jotun 3-1 Kraftvask. Hierna licht opschuren en het oppervlak stofvrij maken.
 2. Breng Jotun Visir Oljegrunning Klar aan op onbehandeld hout. Onder de meubelpoten wordt de Visir Oljegrunning Klar nat in nat aangebracht. Breng verf aan, wacht ca. 30 seconden en strijk opnieuw. Herhaal dit drie of vier keer voor het langer behouden van je meubilair. Jotun Visir Oljegrunning klar moet minimaal 24 uur drogen voor deze wordt afgewerkt.
  Als het meubel eerder is geschilderd hoeft u alleen de primer aan te brengen op te kalen delen nadat  alle los zittende delen zijn verwijderd. 
 3. Breng twee lagen Demidekk Details aan. Gebruik een brede/platte kwast voor de grotere oppervlakken en een kleine kwast voor de hoekjes en kleinere delen. Strijk mee in de richting van de houtnerven voor het beste resultaat.

En dat was het al, zo eenvoudig kan het zijn om jouw tuinmeubilair een frisse en persoonlijke uitstraling te geven!

Vegg-v-1141-natural-beige_murvegg-bak-1024-tidlos_levegg-9938-dempet-sort_mobel-20118-amber-red-684x1024

Tips voor het beste eindresultaat

 • Zorg dat de ondergrond goed stof en vuilvrij is
 • De ondergrond mag niet te vochtig zijn ( houtvochtgehalte niet hoger dan 17% )
 • Schilder nooit in de volle zon, dit om blaasvorming e.a. problemen te voorkomen
 • Werk achter de zon aan
 • Schilder met het hout mee, bij horizontale planken in horizontale richting en bij verticale planken in verticale richting
 • Verwerk de producten niet bij een temperatuur lager dan 5 c° en hoger dan 25 c°.

De beste verf voor tuinmeubilair

Heb je onlangs een tweedehands pareltje op de kop getikt of een oud tuinbankje van je oma gekregen? Met de Demidekk Details tover je je houten tuinmeubilair om als nieuw. Dit product heeft een superieur bescherming en een extreem kleur- en glansbehoud.

Het houten meubilair is geschilderd in de kleur JOTUN 20118 AMBER RED met de Demidekk Details. De linker gevel in de kleur 1141 NATURAL BEIGE en de achtergevel in de kleur 9938 DEMPET SORT, beide houten gevelbekledingen zijn geschilderd met de DEMIDEKK ULTIMATE TÄCKFÄRG

Foto’s en kleuren op computer- en telefoonschermen kunnen een andere weergave hebben dan de uiteindelijke kleur, deze foto’s dienen dan ook als inspiratie.

shutterstock_618688670

Meer kleureninspiratie opdoen? Bekijk het hier