Over Jotun & Norway Coatings

Jotun is een wereldwijde grote speler op het gebied van verf en coatings. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 90 landen, heeft 9500 werknemers en zo’n 36 fabrieken wereldwijd.

OPRICHTING
Norway Coatings is in 2002 opgericht als zelfstandig distributeur van de Jotun decoratieve producten. Middels een exclusief distributeurschap worden de Jotun decoratieve producten in de Benelux en Noord Frankrijk via verschillende dealers op de markt gebracht. Dankzij haar unieke positie biedt Norway Coatings haar klanten de productinnovaties en continuïteit van de wereldspeler Jotun. Daarnaast treedt Norway Coatings op als dé betrouwbare partner die snel en flexibel inspeelt op al uw vragen en uitdagingen.

PRODUCTEN
De Jotun producten zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties.

Samen met Jotun is Norway Coatings in staat duurzame producten op de markt te brengen met behoud van kwaliteit. Jotun staat bijvoorbeeld al 40 jaar bekend om zijn houtbeschermingsproducten onder de naam DEMIDEKK.

DEMIDEKK houtverven zijn van hoge kwaliteit en hebben een superieure duurzaamheid. In een tijd van lagere onderhoudsbudgetten is levensduur van materialen belangrijker dan ooit. DEMIDEKK past perfect indat kader. Behalve DEMIDEKK staat Jotun ook bekend om andere producten voor houten ondergronden zoals: TREBITT, BENAR, PANELLAKK en TRESTJERNER.

Voor deskundig advies en ondersteuning kunt u terecht bij Norway Coatings. Samen met het team van specialisten helpen wij u graag bij verftechnische vraagstukken.

KWALITEIT
Waar Jotun de pinguïn tot beeldmerk heeft gemaakt is het bij Norway
Coatings de Noorse nationale vlag. De pinguïn symboliseert handhaving onder alle weersomstandigheden, net zoals de coatings van Jotun. De noorse vlag symboliseert de Scandinavische betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor al uw vragen of een vrijblijvend verftechnisch advies kunt u altijd bij ons terecht via onderstaande contactgegevens.

 

088-4505400 (NL)
info@norwaycoatings.nl
www.norwaycoatings.nl
www.jotun.com

Over Norway Coatings B.V.