Mark Oomen

Mark

Mijn naam is Mark Oomen en ik ben sinds 1 april 2015 werkzaam bij Norway Coatings BV als commercieel technisch adviseur.

Dit betekent dat ik diverse verfgrossiers ondersteun in verkoop en advisering van de unieke producten van Jotun. Mijn werkgebied omvat voor Nederland alles onder de denkbeeldige lijn Den Haag – Arnhem, en voor België ben ik werkzaam in de regio Vlaanderen.

Sinds 1996 ben ik actief in de bouwvervenwereld. Mijn voornaamste drijfveer is hierbij geweest het scoren van mooie nieuwbouw- en onderhoudsprojecten, samen met de andere partners in het bouw- en onderhoudstraject. Immers, niets is mooier om samen een mooi staaltje schilderwerk neer te zetten, en daarmee prachtige objecten te creëren of behouden. Norway Coatings BV kan u daarbij zeker helpen!

Al langere tijd woon ik in Etten-Leur. Mijn hobby’s zijn muziek maken, sporten, een goed boek lezen en lekker eten; onmiskenbaar een Brabantse Bourgondiër dus.

Wist u dat Norway Coatings voor de meeste ondergronden een geschikte oplossing in huis heeft? Neem met vragen daarom eens vrijblijvend contact met mij op!

Telefoon +31(0)653231403
E-mail Stuur Mark een bericht via onderstaand formulier

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht