Demidekk Ultimate Helmatt – Voor een trendy matte uitstraling

Demidekk Ultimate is nu ook beschikbaar in een extra matte versie. Steeds meer mensen willen een mooie matte uitstraling, een glanzend oppervlak wordt als minder mooi ervaren voor grote houten ondergronden. Ouderwetse alkydlakken geven een mooie glans maar de duurzaamheid is stukken minder. Dit vergt veel en regelmatig onderhoud. En niemand heeft toch zin om vaak te moeten schilderen? Zeker op grote houten woningen en onderdelen is het werken met een beits, behalve de positieve duurzaamheidskenmerken ook mooier voor de uitstraling. Zo blijft de houtnerf zichtbaar en geeft het een elegante uitstraling. De HELMATT dekkende beits wordt daarom veelal ingezet op boerderijen, houten chalets in de natuur of vakantiewoningen waar een matte uitstraling net dat beetje extra uitstraling geeft. Het mooiste resultaat wordt bereikt met een donkere of verzadigde kleur. In ons land is natuurlijk een zwarte matte beits erg mooi op een grote woning buiten, maar u kunt ook kiezen voor een grijze tint of misschien noors of zweeds rood? Demidekk Ultimate Helmatt is beschikbaar in vele kleuren, dus er zijn genoeg opties!

Demidekk Ultimate Helmatt is een volledig nieuw product, maar bouwt voort op de 40-jarige ervaring van Jotun met de Demidekk beitsen.

Een modern huis komt het best tot zijn recht met een  strak kleurenschema. Grijze tinten versterken het moderne karakter en dragen bij aan een stijlvolle en krachtige uitstraling in de ruimte. Het extra matte effect, dat deze verf heeft, geeft een extra boost aan het karakter. Afgewerkt met een mooie accentkleur voor de kozijnen en de ramen resulteert dit in een mooi kleurcontrast, dat geheel in lijn is met de huidige trends.

Een geheel mat oppervlak geeft uw huis een elegante uitstraling, Zelfs als u kiest voor het behouden van de huidige kleur zal de uitstraling totaal anders zijn. Mooi zonder erg op te vallen, strak en stylish. Het mat behandelen van huizen wordt ook in andere delen van Europa steeds populairder.

Hoofdkleur: 7052 GRØNNÅS, Details: 1624 LETHETT

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier de productinformatie en download onze kleurenbrochure.