ONZE DISTRIBUTIE

Wij hebben verschillende verkooppunten beschikbaar om de Jotun producten zoals Demidekk te kopen. U kunt bij zowel fysieke als online dealers terecht. Koopt u bij een gecertificeerde dealer dan bent u ervan verzekerd dat u originele producten krijgt met de service die daarbij hoort. Deze dealers worden door ons getraind, hebben een goede technische kennis, verkopen originele producten en hebben een juiste omgang met klachten.

Helaas zijn er ook dealers die onze producten verkopen waar de herkomst niet bekend van is. Batchnummers worden verwijderd, houdbaarheidsdata en productiedata zijn onbekend en de support bij klachten is minimaal. Wij vragen u dan ook om Jotun aan te schaffen bij dealers die bij ons bekend zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat u goede en kwalitatieve producten krijgt en kunt u op ondersteuning rekenen van ons mocht dat nodig zijn,

En let op: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Trap er niet in!

FYSIEKE WINKELS

Wij leveren voornamelijk via het groothandelskanaal. Klik hier als u een groothandel in uw regio wilt zoeken.

ONLINE DEALERS

Onderstaande online dealers worden officieel door ons ondersteund, koop uw producten bij één van deze dealers en u bent verzekerd van kwaliteit en service: