De verbouwing van het huis van Halina Reijn

Halina Reijn, ze is een zeer succesvol actrice zowel op het filmdoek als in de theaters. In 2013 is ze bekroond voor haar rol Nora in het gelijknamige toneelstuk met de Theo d’Or toneel-/acteerprijs.

Voor haar nieuwe woning mocht interieurdesigner Dorith Jessurun de gehele verbouwing ontwerpen en begeleiden. Via haar zijn wij benaderd om mee te denken in het schilderwerk. Uiteindelijk hebben wij de verf voor de wanden en plafonds en voor het houtwerk binnen en buiten mogen leveren.

Voor de wanden en plafonds is gekozen voor de Jotaproff 02. De Jotaproff 02 is een oplossmiddelvrije dispersie latex voor binnen gebruik. Het binnen houtwerk is geschilderd met de Trestjerner Gulvmaling. Dit is een zeer slijtvaste vloerverf die ook uitermate geschikt is voor houtwerk deuren en kozijnen. De DEMIDEKK Ultimate Vindu is toegepast op de kozijnen buiten. Door de hoge elasticiteit van dit product, is het zeer gemakkelijk te verwerken en heeft het houtwerk tevens een zeer lange onderhoudsinterval.  Alle producten zijn geleverd in het kleurnummer RAL 9010.

Wilt u meer foto’s zien van de verbouwing, en weten hoe Halina Reijn er zelf tegenover heeft gestaan, dan kunt u dat allemaal lezen in de laatste LINDA Wonen. (editie najaar 2016)Of bekijk het filmpje hieronder.

https://youtu.be/U049Ow1g1sE