Ook voor buitenmuren heeft Jotun een prachtig product

Iedereen kent natuurlijk de DEMIDEKK lijn voor houten onderdelen. Maar wist u dat JOTUN ook een prachtig product heeft voor beton en andere stenen ondergronden? De JOTUN MUR ACRYL is een uitstekende muurverf voor buiten gebruik. JOTUN MUR ACRYL is een waterverdunbare zijdematte, 100% acrylaat muurverf voor buiten.

JOTUN MUR ACRYL kan worden toegepast op nieuwe of eerder geschilderde ondergronden zoals metselwerk, beton, pleisterwerk, etc. De meeste mensen laten de muur vaak wit of in de originele kleur. Maar waarom zou je de muur ook niet even meepakken met een leuke kleur als je dan toch bezig bent? Kies een kleur die past bij de rest van je huis en gebruik JOTUN MUR ACRYL. Dit product is een goed dekkende watergedragen muurverf voor steen en beton buiten. Het heeft een mooie zijdematte uitstraling en laat de muur ademen terwijl het oppervlak waterafstotend blijft.

MUUR: JOTUN 1434 LABRADOR, KOZIJNEN & DEUREN: JOTUN 9918 KLASSISK HVIT, BETONNEN DETAILS: JOTUN 1500 GRAFITTGRÅ

Op de foto hierboven kun je een combinatie zien van de nieuwste trendkleuren. De grote houten onderdelen zijn geschilderd in 1434 LABRADOR, een donkere grijze, geelachtige tint.
De kozijnen en deuren zijn geschilderd in 9918 KLASSISK HVIT, de meeste neutrale witte kleur van JOTUN en de betonnen ondermuur is geschilderd in 1500 GRAFITTGRÅ. Deze kleuren vormen samen een prachtig geheel.

JOTUN 1500 GRAFITTGRÅ

Een warme grijze toon die een goede verankering geeft aan de grond waarop het huis staat. De kleur heeft een heldere rode ondertoon die een warm gevoel geeft.
Deze kleur is het best te combineren met witte tinten of volle donkere tinten.

 

HOUT: 1001 EGGHVIT MUUR/BETON: 1500 GRAFFITGRÅ

JOUW MUUR EN DE OMGEVING
Een muur moet worden geverfd in een kleur die het huis een solide basis geeft in de omgeving. Over het algemeen hebben lichtere kleuren een mooi rustgevend effect en passen ze mooi bij de donkere kleuren van het huis. In Nederland houden we bijvoorbeeld van grachtengroen of andere donkergroene kleuren. Deze zijn perfect te combineren met een gebroken wit zoals JOTUN 1001 EGGHVIT of een nog iets warmere tint als 1402 CANVAS.


HOUT: JOTUN 734 BRUNSVART, DEUREN & KOZIJNEN: JOTUN 1001 EGGHVIT,  MUUR: 1402 CANVAS

Kleurenkaart
Gebruik onze kleurenkaart om een uniforme stijl te vinden. Welke witte tint past bij het grijs van de kozijnen of andersom. En hoe komt de kleur uit in een groter geheel? Als je niet helemaal zeker bent van de kleur, zet dan eens een proef op een groot stuk hout en zet het tegen een wand. Bekijk het vervolgens zowel bij daglicht als tijdens de middagzon. Je zult zien dat de uitstraling volledig anders is afhankelijk van het tijdstip.

Benieuwd naar onze nieuwste kleuren voor zowel hout als muren?

Download onze nieuwste kleurenkaart met op pagina 9 de nieuwste kleuren voor je muur!
of vraag hier de nieuwste kleurenkaart aan per post.